Despre mine

Salut! Sunt Yvona Mardare si mi-am propus sa impartasesc cu voi povestile mele despre vinurile care imi plac si despre vinurile care nu imi plac, despre evenimentele la care particip si despre evenimentele pe care le creez eu, despre senzatii olfactive si gustative, despre reusitele si greselile mele, despre viata si despre tot ce imi tuna atunci cand am chef sa scriu sau gasesc ceva ce ma inspira.

Ce ma califica sa imi dau cu parerea despre vinuri? O diploma de Somelier la Associazione Italiana Sommelier obtinuta in mai 2014 , mii de vinuri degustate, sute de degustari la care am participat atat ca oaspete cat si ca organizator, targurile de vinuri la care am fost prezenta, zecile de carti citite despre vin si experienta ca proprietar de wine shop in care am putut observa indeaproape piata vinului din Romania si nu numai. La inceputul lui 2018 am hotarat sa mai urmez un curs de somelier si in Romania, organizat de Wine Taste School, si tot in 2018 am urmat si cursul de Initiere in degustarea vinului, sustinut de ADAR.

Diploma de trainer acreditat ANC alaturi de experienta enumerata mai sus, placerea de a lucra cu oamenii si de a fi in centrul lor, m-au determinat sa organizez degustari si workshop-uri in care sa pot impartasi cultura vinului cu persoanele care doresc sa invete si sa descopere cat mai mult din misterele acestei licori.

Pe plan personal consider ca sunt inconjurata de oameni frumosi care ma iubesc si pe care ii iubesc. Familia este cel mai important lucru din viata mea. Sunt sotia unui om minunat, mama a doi baieti deliciosi si fiica unei femei extraordinare.

Imi place sa ma trezesc dimineata, imi place sa calatoresc, imi place sa savurez un vin bun in compania prietenilor, imi place sa ma inconjor de oameni alaturi de care sa fiu eu insami, imi place sa rad cu gura pana la urechi si nu din cauza vinului ci din cauza faptului ca sunt fericita!