W

WineTech- mulțumiri și fotografii

Mă plimbam printre voi, cei prezenți acolo, și îmi venea să mă urc pe una din mesele alea și să strig in gura mare cât de recunoscătoare vă sunt pentru faptul ca v-ați rupt câteva ore din viață pentru a fi alături de noi, cei implicați in proiectul acesta. M-am abținut de frică să nu dați vina pe alcool, și m-am limitat la câteva îmbrațișări sincere către cei pe care vă cunoșteam mai bine. Oameni buni, vă mulțumesc mult mult de tot! Și va sunt recunoscătoare tuturor celor implicați, pentru că unul fără altul nu am fi putut organiza minunăția de vinofestivalofood(cuvânt inventat in momentul tastării). Dacă v-a plăcut, vă aștept și anul viitor! Dacă nu v-a plăcut, va rog să îmi trimiteți un mail cu sugestii de îmbunătățire! (yvonamardare@gmail.com)
Vă las aici și câteva fotografii, să ne rămâna amintire și încă odată vă super mega mulțumesc!!! 

Parteneri wine & food: GrammaCasa de Vinuri CotnariCrama HermeziuCasa de vinuri “Bucium 1949” IasiStrunga WineryCrama JelnaLechburg WineryCrama RăteștiDomeniul BogdanDomeniile AvereștiCramele RecasSelgros RomaniaGourmetteria SaporiPaine cu maia de la AndreeaTCE 3 BraziKrudJassyro.
Sponsori & parteneri: MarVin AutoSoft & GraceFleurirSmiley CamperCasa Auto IasiFotograf Irina Mocanu StudioLa Costa – Selected StoreTreaz & NuSubsignAndreea MarcWine&Dine.TODAYFabricatinROBulb27Plecată HaiHui3IDEIMaciupic Iași
Photo credits to: Bogdan Mihalachi
Location: Fab Lab Iasi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *