Despre Krud: După cum știți, este fostul restaurant Ralet. Buna idee au avut sa-i schimbe numele, pentru ca au mai fost tentative de a-l resuscita, dar in zadar.
Sa va zic despre ce am mancat si cum mi s-a parut. Noi am luat cate o ciorba: zama moldoveneasca si ciorba radauteana. Destul de gustoase,porții in cantități normale, nici prea mici nici abundente, aspect placut, dar foamea era mare deci no picture. Au venit cu ardei si smantana la pachet.
La felul doi ne-am mai potolit si ne-am apucat de poze. Aici avem un File mignon si un iepure cu mamaliguta. Dupa cum vedeti, aspectul este placut si “salivant”. File-ul a fost făcut exact cum am cerut, medium rare. Carnea foarte frageda si gustoasă, exact cum te astepti la un File. Nota 9.90. Carnea de iepure a fost buna, dar din pacate nu avea gustul la care ma asteptam( adica de iepure doh). Prea mult piper roz! Desi imi place f mult acest condiment, aici chiar au exagerat, mai ales ca nu iti puteai da seama ce ai in farfurie. Putea fi porc, pui, curcan… gustul tot de piper roz era. Dar bun, un preparat deosebit, pe care nu il gasesti la alt restaurant in Iasi. Sincera sa fiu l-as mai comanda, cu conditia sa aiba mai putin piper roz si gustul autentic. Nota 9. 
Servirea: Ospatarul foarte amabil, s-a vazut ca este la inceput pentru ca nu a stiut sa imi explice exact preparatele, dar a avut bunăvoință .
Ce nu mi-a placut: Am vazut vinuri bune, dar nu aveau un meniu, in care sa poti vedea preturile. Am comandat doua pahare de FeteascaNeagra Stone Wine de la Balla Geza, si mi-au fost aduse direct paharele pline, fara sa vad din ce sticla s-a varsat vinul. 
Prețurile accesibile, chiar mai mici decat ma asteptam.
Atmosfera calda si locul destul de friendly, frumos amenajat inca de afara. Mi-a placut culoarea verde predominanta.
Mai mergem.
Recomand.

Foto personale + foto FB Krud Cover

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *